Оренда вилкових навантажувачів: особливості та переваги

Разное

Оренда вилкових навантажувачів на сьогоднішній день є досить затребуваною послугою. Адже цей вид підйомно-транспортної техніки широко використовується на багатьох вітчизняних підприємствах: у промисловості, логістиці, будівництві, сільському господарстві, торгівлі тощо. При цьому покупка сучасного автонавантажувача далеко не завжди є доцільною й економічно вигідною.

автонавантажувач

Адже ціна вилкового навантажувача (не тільки нового, а й вживаного у хорошому стані) досить висока. Крім того, його власникам необхідно нести витрати на регулярний технічний огляд машини, обслуговування та ремонт, придбання запчастин, оплату праці водія. У результаті сумарно це становить суттєві грошові витрати, котрих можна уникнути, якщо просто орендувати автонавантажувач на будь-який бажаний термін.

Наприклад, компанія «Денал Груп» пропонує сучасні навантажувачі в оренду у Києві і по всій території України. У наявності є автонавантажувачі різних типів і модифікацій. У першу чергу, слід визначитися з типом двигуна (у залежності від палива — газовий, бензиновий, дизельний, електричний). Це залежить від того, де саме (на вулиці або у приміщенні) машину передбачається використовувати.

Якщо тільки на вулиці, то краще за все підійде дизельний навантажувач, який відрізняється підвищеною потужністю і продуктивністю, проте у процесі роботи сильно шумить і виділяє велику кількість забруднених вихлопів, через що його експлуатація у приміщеннях не рекомендується. Бензиновий навантажувач багато в чому подібний до дизельного аналогу, однак вихлопи у нього менш забруднені, а тому допускається його експлуатація не тільки на вулиці, але і у будівлях, але тільки за умови, що там високі стелі та працює потужна вентиляційна витяжна система.

У газових навантажувачів викиди ще менше забруднені, ніж у бензинових машин, але все одно — їхня робота допускається тільки в приміщеннях і при наявності працюючої вентиляції. Найбільш чистими в екологічному плані вважаються електронавантажувачі, котрі працюють абсолютно без вихлопів. Тому їх можна використовувати без обмежень для експлуатації в приміщеннях, у тому числі для роботи з продовольством і ліками.

Компанія «Денал Груп» має в своєму розпорядженні навантажувачі різної вантажопідйомності та з різною висотою підйому, що дозволяє легко і швидко справлятися з підйомно-транспортними роботами будь-якої складності та у будь-яких обсягах. За бажанням орендаря разом з машиною може надаватися досвідчений водій для роботи на ній. Розцінки на оренду навантажувачів залежать від обраної моделі та її комплектації, тривалості терміну оренди, а також можливих додаткових послуг.

Всі подробиці можна уточнити на сайті тут – https://denal.com.ua

Комментарии: