Переваги 1С

Разное

Доопрацювання та обслуговування 1С — заходи, головна мета яких полягає в підтримці працездатності даної програми. Будь-яка компанія, яка використовує інформаційні системи для роботи, вимагає супроводу з боку фахівців, які встановили систему. В статті ми розглянемо, в чому переваги 1С перед іншими програмами, вивчимо, що таке доопрацювання 1С і як проходить обслуговування.

У чому переваги програми 1С

1С — програмна платформа, яка була створена для автоматизації роботи на підприємствах. Спочатку система була розрахована на одне рішення, яке використовували виключно в цілях ведення бухгалтерського обліку. Через деякий час програму зробили більш досконалою, здатною виконувати автоматизацію будь-яких бізнес-процесів.

Головні плюси застосування 1С на підприємстві:

  • швидка стандартизація роботи;
  • автоматизація документів;
  • можливість швидко отримувати звіти та аналітичні документи;
  • контроль за роботою співробітників компанії.

Підвищення якості обслуговування також є однією із переваг 1С, оскільки доопрацювання програми дозволяє прискорити відповідь на запити клієнтів.

Що таке обслуговування 1С

Не можна кількома словами описати процес обслуговування 1С, оскільки в цей спектр робіт входить маса послуг, включаючи діагностику та виправлення помилок в процесі настройки та експлуатації програми.

В обслуговування також входить доопрацювання 1С з урахуванням конкретних персональних потреб організації, послуги консультантів компанії по налаштуванню і проведення навчання для персоналу.

Обслуговування дозволяє швидко вирішувати будь-які проблеми з програмою 1С. Наприклад, це несправності технічного характеру, які можуть проявити себе в будь-який момент. Програміст на постійній основі займається налаштуванням і доопрацюванням програми, і зможе максимально швидко знайти всі проблеми в роботі і оперативно вирішити їх. Якщо ви вирішити купити 1С і встановити програму, вам необхідно також знайти спеціалістів по обслуговуванню.

Багато керівників компаній відмовляються від обслуговування 1С на регулярній основі, вважаючи це безглуздою тратою коштів. Але потрібно розуміти, що ви вкладаєте гроші не в розробку самої програми, а в оптимізацію свого бізнесу.

При цьому необхідно ретельно підходити до вибору компанії 1С, яка буде надавати всі послуги з обслуговування та налаштування. Вивчайте всі рекомендації, перевірте наявність сертифіката, що підтверджує наявність досвіду і знань у фахівців організації. Таке серйозне справа, як обслуговування 1С, потрібно довіряти тільки професіоналам.

Комментарии: